dissabte, 22 de maig del 2021

Aquesta setmana els Eriçons...

 El dilluns vàrem sortir al pati a mesurar-nos amb les plantilles del material Axioma. Ens vàrem mesurar tot el cos i desprès vàrem fer comparacions sobre si era més gran o més petit un bebè que els infants o si jo era més gran o més petita que ells. També vàrem comptar el nombre de peus que feien falta per mesurar a cadascun. Desprès, a l'aula, i en relació a la feina que hauríem de fer vàrem mesurar les nostres cames, els nostres braços i el nostre cap i vàrem comptar. Així finalment vàrem plasmar-ho en el paper. 


El dijous, com ja sabeu vàrem preparar unes broquetes de fruita. Cada infant tenia el seu plat amb troços de plàtan, poma, sindria i fresa i s'havia de fer la seva pròpia broqueta. Quan la vàrem menjar els infants podien repetir la fruita que volguessin :D estava tot deliciós! 


Entre el dimecres i el divendres vàrem acabar els nostres mantells. Els infants han pintat un mantell a quadres i hem aferrat el plat amb la foto que vàreu fer a casa. Aquí teniu el resultat, ara ja tenim un mantell per esmorzar! 


A més, el divendres també vàrem plantar les mongetes als gots de iogurt que hem reciclat i decorat. Ara toca esperar a veure què surt :D