dijous, 11 d’abril del 2019

Els Dracs, treball d'aula

Durant la jornada escolar Els Dracs fem activitats de tot tipus, on diferents tècniques i habilitats es combinen. Aquí van alguns exemples: 

ART I ESCRIPTURA 

Cada infant en un full A3 havia de triar a l'assemblea alguna cosa que volgués dibuixar; van sorgir cases, marietes, avions, dracs, dinos, flors i moltes més. 

Desprès de posar-nos la bata i repartir colors, cadascun feia el seu quadre, amb la consigna que havien de fer-li un marc. 

Quan el dibuix es va eixugar cada infant en paper de colors havia d'escriure el seu nom (autor del quadre) i el nom d'allò que havia dibuixat. Aquí teniu els resultats! 




CONTES, PINTURA, MOTRICITAT FINA I NÚMEROS 

A partir del conte de l'Eruga Golafre (Oruga glotona) vàrem pintar una eruga amb témperes, desprès, vàrem retallar els diferents aliments que menjava cada dia, els vàrem pintar i aferrar per finalment escriure el número total de peces que va menjar de cada (1 poma, 2 peres...). Ho hem fet en 2 dies diferents i per això no surten tots els nens sempre ja que alguns no han assistit a alguna de les sessions. 




EL NOSTRE LLIBRE DE LES PARAULES

Alguns dies els Dracs confeccionem el nostre llibre de paraules. Aquest conté totes les lletres del abecedari i darrera de cadascuna hi ha dibuixos de diferents paraules que comencen per aquella lletra. Per exemple, a la B tenim Boca, a la A avió... Cada infant va triant paraules que li agraden i fa el dibuix i escriu la paraula. Ens està quedant un llibre molt guapo per la nostra biblioteca :D 

Classificació dels dibuixos i paraules 

Llibre ja confeccionat


TREBALL EN PARELLES

Els dracs en parelles varen triar algunes imatges per desprès seleccionar les lletres i confeccionar les paraules que havien triat. Aquest és el resultat!