dissabte, 13 d’octubre del 2018

GRAFISME I CREATIVITAT

A LA CLASSE DE LES SARGANTANES I LES GRANOTES



Hola, Les Sargantanes i Les Granotes us volem explicar com treballem els grafismes a la nostra classe. Es tracta d'un grafisme diferent on podem veure dia a dia com els nostres alumnes treballen la psicomotricitat fina i la creativitat amb uns treballs molt rics de colors. Esperem que us agradi molt.


TOT VA COMENÇAR Ja fa uns anys ,quan les mestres del Cicle vam pensar que podíem treballar la Grafomotricitat d'una manera més divertida i creativa, i buscant - buscant vam trobar un material editat a França que ens va agradar ("FICHES D´ACTIVITÉS GRAPHIQUES" de Jeannine Villani). Així que ens vam posar a investigar  i a adaptar les seves propostes als nostres alumnes i d'allí van sortir les  activitats que ara realitzem ens els diferents nivells d’infantil del CEIP STA. EULÀRIA  .

Els grafismes pretenen treballar uns objectius marcats: els conceptes bàsics, rectes, corbes, punts, contorns,arabescs i línies ininterrompudes
Els treballs estan fets en format DIN A3 i DIN A4 ,de vegades ho fem  amb pintura i de vegades  amb retoladors. Aquestes són dos de les nostres creacions d’aquests primers dies d’escola .  Les Sargantanes i Granotes desitgem que us agradin.